Over ons

Wij zijn Boogie Down!


MichielMichiel

Ik ben Michiel Zandbergen, docent en mede-eigenaar bij Boogie Down en mede-eigenaar van CrossFit Bergen op Zoom. Als danser en choreograaf heb ik zowel nationaal als internationaal veel leuke dingen mogen meemaken. Ik heb altijd een passie gehad voor alles wat met de Hiphop cultuur te maken heeft. De combinatie van ondernemen en lesgeven vind ik geweldig. Ik probeer de passie graag over te dragen op mijn leerlingen en geef ze dan ook graag altijd iets mee over de achtergrond van bewegingen, stijlen en de hiphop cultuur. 

“The mediocre teacher tells. The good teacher explains.
The superior teacher demonstrates. The great teacher inspires.”


 

Ivana 
Mijn naam is Ivana Zandbergen en samen met mijn man Michiel runnen wij, met heel veel trots, Boogie Down. Al vanaf mijn 15 geef ik lessen en workshops met enorm veel plezier. Ik coach dit jaar onze wedstrijdgroepen. Geef daarnaast les aan de allerkleinste tijdens de mini hiphop én ook de gevorderde tieners. Elke avond ben ik te vinden op Boogie Down, en geef ook met veel plezier les aan de ‘ oudere ‘ dames van de 25 +lessen of de dames van de High Heels Class. Van alles en iedereen geniet ik evenveel. Het is mooi om te zien dat dansen iets doet met mensen. Ik word er blij, vrolijk en gelukkig van en dat wil ik graag overbrengen. Daarnaast geef ik ook nog les in het basisonderwijs. Met kinderen werken en dansen is een perfecte combinatie. Ik ben er van overtuigd dat iedereen kan dansen, zolang je passie er is. Zit je bij ons goed!


 

Salissa 
Mijn naam is Salissa Dihal. Sinds mijn vierde jaar ben ik bezig en vanaf dat moment heb ik altijd geroepen: ‘ Ik wil dansjuf worden!’ Bij Boogie Down heb ik deze droom kunnen waar maken. Iets wat ik met veel liefde en passie doe. Verder heb ik zowel op nationaal als op internationaal gebied mooie prijzen behaald en ben ik nog steeds te vinden op vele battles. Naast dansdocente ben ik ook student en studeer ik Criminologie. Ik kan er zo van genieten om de kinderen te zien opbloeien, groeien en helemaal losgaan. It’s all about respect to each other. Dat vind ik heel belangrijk, zowel tijdens mijn lessen als daarbuiten. Dit jaar verzorg ik de lessen op dinsdag in Halsteren, ben ik op woensdag te vinden in Bergen op Zoom en mag ik met trots vertellen dat ik de Boogie Warriors mag klaar stomen voor de wedstrijden komend seizoen.


 

Bregje 
Mijn naam is Bregje van Tongeren. Dansen is altijd al een passie en een rode draad door mijn leven geweest. Ik ben vanaf mijn 8ste tot de dag van vandaag te vinden bij Boogie Down. The Boogie Family is mijn thuis. En nu 2 jaar lang kan ik met trots zeggen dat ik een dans docente ben bij Boogie Down. Het leukste van dansles geven vind ik de energie en de sfeer die in de lessen hangen. Maar ook kan ik erg genieten van hoe je leerlingen kunnen groeien vanaf de eerste les tot misschien wel wereld kampioen. Zelf heb ik ook internationale wedstrijden gedanst en ook titels naar binnen gesleept als: Wereld kampioen, meerdere male Europees kampioen en Sportvrouw van het jaar in Bergen op Zoom. Dance is all about having fun, respect and learning… dat hoop ik over te kunnen brengen aan mijn leerlingen.


 

Dance Centre